Bedrijven

Teambuilding. Voldoet het aan uw verwachtingen?

De energiestroom van uw onderneming en medewerkers staat voordurend bloot aan een aantal stressfactoren zoals werkdruk, onderlinge samenwerking, interne en externe deadlines, reorganisaties of misverstanden. U moet dan veel “brandjes” blussen.

Reden voor uw onderneming om er voor te zorgen dat alle “neuzen”  dezelfde kant op wijzen. Teambuilding is voor u belangrijk om het maximale uit uw organisatie te halen. Wanneer u besluit een teambuildingsdag(en) of weekend te organiseren wenst u dat de uitkomst hiervan lang gedragen wordt.

Hoe?

Teambuilding is hard werken met elkaar en de doelstellingen, afstemming en onderlinge verbanden leggen. Aan het eind van de sessie is het daarom ook van belang om even af te kicken. Gezamenlijk iets gezellig doen is natuurlijk altijd goed. Maar u kunt ook besluiten met een klankmeditatie.

Tijdens de klankreis/meditatie brengen we de deelnemers in een diepe ontspanning waarbij we tijdens deze “reis” jullie doelstellingen verwerken. Na afloop van de klankreis heeft men de doelstellingen diep in het onderbewuste vastgelegd.

Een klankreis/meditatie wordt in overleg met uw bedrijf op maat gemaakt.

Graag geef ik u informatie over de mogelijkheden.