Nacht van Goud 2014

klankconcert deventer

klankconcert deventer

En dat was het zeker!

In een kwartier tijd een goed klankconcert geven, kan dat? Jawel hoor!

De gong heeft heel veel impact. Je begint je concert eigenlijk gelijk. Mensen kunnen zich aanmelden en hebben tijdens de nacht van goud dan ook in rijen voor de deur gestaan.

Op tijd werken dus. En voor de organisatie betekende het stoelen bij zetten, want die waren er niet genoeg. Na de klankconcerten volgde een oorverdovend applaus. Verrassend, want meditatie is toch vaak in stilte genieten!

Gerard heeft  er zeker genoten. Zowel van het applaus als van het geven van de klankconcerten.

Ben je aanwezig geweest en wil jij meer? Heb je vragen of wil je graag deelnemen aan de klankmeditaties? Bel Gerard vrijblijvend of om je op te geven.

Elke woensdagavond van 20:00 uur – 21: 30 uur kan je een klankmeditatie bij Gerard volgen, na aanmelding. De meditaties zijn liggend, behalve voor die personen die dat fysiek niet kunnen. Overleg is dan wel wenselijk. Neem contact op als je wilt deelnemen.

 

Gerard Somer

Tel nr: +31 (0)6 51 61 88 30

Email: gsomer@concepts.nl

 

De locatie van de klankmeditaties op de woensdag 20:00 uur tot 21:30 uur:

H.G. Gooszenstraat 1

7415 CL Deventer

 

Om jouw plekje op woensdag te garanderen, vragen wij jou om je aan te melden. Plek voor de meditaties en concerten zijn beperkt. Graag horen we van jou wanneer je deel  wilt nemen. Ben je enthousiast geraakt om een concert, meditatie of activiteit bij jou op locatie te doen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

 

Wil jij ook een avond met een gouden randje?

Neem dan contact op met Gerard en we overleggen wat wij voor jou kunnen betekenen.